Järjestyksessään viides Kuopio by Nature -lehti on julkaistu

Järjestyksessään viides Kuopio by Nature -lehti on julkaistu nyt englannin lisäksi ensimmäistä kertaa myös suomeksi. Vuosijulkaisu tarjoaa kattavan katsauksen vuoden 2024 kohokohtiin, kaupungin vahvuuksiin ja kiinnostaviin tulevaisuuden näkymiin. Lehti on vapaasti luettavissa verkkojulkaisuna ja sitä jaetaan lisäksi mm. tapahtumissa ja matkailualan toimipisteissä.

Hei!

Järjestyksessään viides Kuopio by Nature -lehti on julkaistu nyt englannin lisäksi ensimmäistä kertaa myös suomeksi. Vuosijulkaisu tarjoaa kattavan katsauksen vuoden 2024 kohokohtiin, kaupungin vahvuuksiin ja kiinnostaviin tulevaisuuden näkymiin. Lehti on vapaasti luettavissa verkkojulkaisuna ja sitä jaetaan lisäksi mm. tapahtumissa ja matkailualan toimipisteissä.

Kuopio haluaa olla paikka, jossa unelmat ja tavoitteet saavat tilaa toteutua, ja jossa jokainen tuntee kuuluvansa osaksi suurta perhettä, sukupolvien välistä yhteyttä. Vuoden 2024 Kuopio by Nature esittelee, miten nämä asiat näkyvät Kuopiossa tänä vuonna.

Otamme mielellämme vastaan palautetta tuoreesta julkaisusta: editor(at)kuopio.fi

Jos haluat lehteä jaettavaksi tapahtumaasi, vierailijoillesi tai toimipisteeseesi, olethan yhteydessä: annika.parkkonen(at)kuopio.fi.

Välitäthän julkaisua esimerkiksi kansainvälisille ja suomalaisille vieraillesi! Sen avulla on helppo esitellä Kuopiota myös vaikkapa matkoilla, koulutuksissa ja esittelytilaisuuksissa.

 

Ystävällisesti

Henna Lindroos
Viestintäasiantuntija

Kuopion kaupunki / Markkinointi ja viestintä 

Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio 
044 718 2024, henna.lindroos(at)kuopio.fi 
www.kuopio.fi 

----------------------------------------------- 
Hyvän elon, ilon ja olon kaupunki 
-----------------------------------------------